MyllyValossa huoneisto Myllykaltio 340 on vuokrattava lomahuoneisto keskellä Äkäslompolon kylää Yllästunturin juurella. Huoneisto soveltuu ihanteellisesti pikku perheille ja 2-5 henkilön pienryhmille. Pinta-alaltaan se on 30 m2 ja parvi 15 m2.

 

 

 

 

 

 

 

Alakerrassa on tupakeittiö, eteinen,sauna, pesuhuone ja WC-tilat. Yläkerran parvella on pieni oleskelutila ja nukkumapaikat neljälle henkilölle, alakerran tupakeittiön vuodesohvaankin tarvittaessa saa tehtyä nukkumasijan yhdelle henkilölle.

 

 

 

.

 

 

 

Varustus

Huoneiston kunto ja varustustaso on hyvää keskitasoa, joka takaa onnistuneen loman niin kesällä kuin talvellakin. Vuodevaatteet on 6 henkilölle (ei liinavaatteita ), astiasto kuudelle henkilölle, sähköliesi/-uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, pyykinpesukone, tv, radio, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, silityslauta ja -rauta, vatkain, vaatteiden kuivauskaappi, siivousvälineet, sammutuspeitto sekä lapsiportti portaiden yläpäässä. Terassilla on ulkoiluvälineitä varten lukollinen varasto.

 

 

 

Alakerran olohuonetilaa parvelta kuvattuna
 
Näkymä ikkunasta Ylläskaltion suuntaan ja tunturiin

 

 

 

 Lisäksi on ulkoterassi, lukollinen välinevarasto, autopaikka sekä taloyhtiön ja hotelli Ylläskaltion yhteinen suksien huoltotila. Se sijaitsee hotellin alapuolella samassa talossa kuin pesula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.myllyvalo.sivustot.fi
Powered by Aava