OHJEITA HUONEISTON JA ULKOTILOJEN KÄYTÖSTÄ

 

Saapuminen ja lähteminen

Huoneiston käyttöaika alkaa varauksesi mukaisena päivänä pääsääntöisesti klo 14.00, ellei toisin sovita. Huoneiston vuokra-aika päättyy yleensä varauksesi viimeisenä päivänä klo 12.00, myöhemmästä ajasta voidaan sopia erikseen mahdollisuuksien mukaan.

Viikonloppuvarauksissa huoneisto on käytössäsi sunnuntai-iltaan klo 19.00 saakka.

Lähtiessäsi sulje/lukitse ovet ja ikkunat. Jätä avain avainboxiin ja toinen käytössä oleva avain huoneistoon sisälle.

Lämmitys

Huoneistossa on kaukolämpö (patterilämmitys ja saunatiloissa lattialämmitys).   Lämpötilaa säädetään lämpöpattereiden termostaateilla.

Ilmastointi

Huoneistossa on poistoilmapuhallin, jota käytetään liesituulettimen kytkimillä. Normaalisti asento 1 riittää ns "aina päällä", mutta esimerkiksi saunomisen ajaksi tai jos yläkerrassa nukkuu vaikkapa 3 henkilöä, kannattaa se säätää 2 tai 3 asentoon pitämään huoneilman raikkaana ja kuivattamaan sauna- ja pesutilat.

Sähkökiuas

Sähkökiukaan käyttökytkimet ovat normaaliin tapaan kiukaassa. Jos kiuas on kauan päällä, huoneiston ja etenkin yläkerran lämpötila voi nousta korkeaksi.

Autojen pysäköinti

Käytänteeksi on muodostunut pysäköidä auto huoneiston edustalle, tosin päätyasunnon ollessa kyseessä voit parkkeerata auton talon päätyynkin. Talviaikaan voit kytkeä auton lämmitysjohdon ulkoterassin seinässä olevaan pistorasiaan.

Siivous

Jollei toisin sovita, myöskin lomalla on siivottava;)

Tehkää loman päätyttyä normaali lähtösiivous (imurointi ja moppaus, WC:n ja saunan siivous), puistelkaa matot ja tuulettakaa vuodevaatteet sekä tyhjentäkää roska-astiat. Tarkista ettei astianpesukone, jääkaappi, pakastin tai muut sähkölaitteet jää päälle! Jos havaitaan, että lähtösiivousta ei ole asianmukaisesti tehty, velotamme siivouksesta 60 €.

"Jätä huoneisto sellaiseen kuntoon, millainen itse sen haluat olevan saapuessasi"

Jätehuolto

Piha-alueella on pieni rakennus, jossa ovat  asianmukaiset sekajätteiden ja keräyspaperin keräysastiat. Kauppakeskuksessa Jounin kaupan yhteydessä on muiden erikoisjätteiden keräysastiat. Rakennnuksesta löydät myös lumikolan.

 

Mikäli tulee kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä!

Kaikissa ongelmatapauksissa ota välittömästi yhteyttä Rauniin tai Rakkateamin Mika Jatkolaan - yhteystiedot sivun alaosassa!

Mikäli huoneistossa on puutteita tai muuta huomioitavaa, ilmoita niistä välittömästi tai kerro vieraskirjassa. Asiat korjataan kuntoon mitä pikimmin..

 

Kiinteistöön liittyvissä esim. lämmitys- ja vesi-asioissa palvelee Kiinteistöhuolto Rakkateam Ky, Mika Jatkola osoitteessa Sivulantie 1, puh 0400 890 336. mo.jatkola@gmail.com

 

Rauni puh 040 9659800; raunimraty@gmail.com

 

 

Mistä avain?

 

Huoneiston ulko-oven läheisyydessä seinällä on avainboxi ja siinä on huoneiston avain. Siihen se myös poislähtiessä jätetään.

 

Avainboxi avautuu numerosarjakoodilla, jonka saat tietoosi pari päivää ennen tuloasi. 

 

 

Powered by Aava