OHJEITA HUONEISTON JA ULKOTILOJEN KÄYTÖSTÄ

 

Saapuminen ja lähteminen

Huoneiston käyttöaika alkaa varauksesi mukaisena päivänä pääsääntöisesti klo 16.00, ellei toisin ole sovittu. Saatuasi avaimen, pääset huoneistoon sisälle. Huoneiston vuokra-aika päättyy varauksesi viimeisenä päivänä klo 12.00, ellei toisin sovita. Viikonloppuvarauksissa huoneisto on käytössäsi sunnuntai-iltaan klo 19.00 saakka.

Lähtiessäsi sulje ovet ja ikkunat. Jätä tai toimita avain sovittuun paikkaan.

 

Lämmitys

Huoneistossa on kaukolämpö (patterilämmitys ja saunatiloissa lattialämmitys).   Lämpötilaa säädetään lämpöpattereiden termostaateilla. Asiakkaan tullessa huoneistoon siellä on normaalilämpö.

Ilmastointi

Huoneistossa on poistoilmapuhallin, jota käytetään liesikuvun kytkimillä. Normaalisti asento 1 riittää, mutta esimerkiksi saunomisen ajaksi tai jos yläkerrassa nukkuu vaikkapa 4 henkilöä, kannattaa säätää 2 tai 3 asentoon pitämään huoneilman raikkaana ja kuivattamaan sauna- ja pesutilat.

Sähkökiuas

Sähkökiukaan käyttökytkimet ovat normaaliin tapaan kiukaassa. Jos kiuas on kauan päällä, huoneiston ja etenkin yläkerran lämpötila voi nousta korkeaksi.

Autojen pysäköinti

Autojen pysäköinti on sallittu huoneiston omalla numeroidulla paikalla. Käytänteeksi on kuitenkin muodostunut pysäköidä auto huoneiston edustalle, ja näin talviaikaan voit kytkeä auton lämmitysjohdon ulkoterassin seinässä olevaan pistorasiaan.

Siivous

Jollei toisin sovita, myöskin lomalla on siivottava:) Tehkää loman päätyttyä normaali lähtösiivous, puistelkaa matot ja tuulettakaa vuodevaatteet sekä tyhjentäkää roska-astiat. Tarkista ettei astianpesukone tai muut sähkölaitteet jää päälle! Jos havaitaan, että lähtösiivousta ei ole asianmukaisesti tehty, velotamme siivouksesta 60 €.

"Jätä huoneisto sellaiseen kuntoon, millainen itse sen haluat olevan saapuessasi"

Jätehuolto

Piha-alueella on asianmukaiset sekajätteiden ja erikseen keräyspaperin keräysastiat. Kauppakeskuksessa Jounin kaupan yhteydessä on muiden erikoisjätteiden keräysastiat. Keräyspaperikatoksesta löydät myös lumikolan.

 

Mikäli tulee kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä!

Kaikissa ongelmatapauksissa ota välittömästi yhteyttä Rauniin tai Hannuun - yhteystiedot sivun alaosassa!

Mikäli huoneistossa on puutteita tai muuta huoimioitavaa, ilmoita niistä välittömästi tai kerro vieraskirjassa. Asiat korjataan kuntoon mitä pikimmin..

 

Kiinteistöön liittyvissä asioissa palvelee myös Kiinteistöhuolto  Rakkateam Ky, Mika Jatkola osoitteessa Sivulantie 1, puh 0400 890 336. mo.jatkola@gmail.com

 

 

 

 

 

           

Mistä avain?

Huoneiston ulko-oven läheisyydessä seinällä on avainboxi ja siinä on huoneiston avain. Siihen se myös poislähtiessä jätetään.

Avainboxi avautuu numerosarjakoodilla, jonka saat tietoosi pari päivää ennen tuloasi. 

Rauni puh 040 9659800

Hannu puh 0400 893032

 

Powered by Aava